Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Nieuws | DigiTaalhuis in het Medisch Huis

DigiTaalhuis in het Medisch Huis

Donderdag 09 Maart 2023

Moeite met taal of computers?

Je bent niet alleen! 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben grote moeite met lezen en schrijven. Het is dan vaak ook moeilijk om op de computer en internet informatie te vinden.
Het DigiTaalhuis helpt u graag. Samen met lokale organisaties zoals de gemeente, taalaanbieders, welzijnsorganisatie ONS welzijn en de Stichting Lezen en Schrijven werken onze bibliotheken aan een gezamenlijke aanpak van dit probleem.


DigiTaalhuis

Het DigiTaalhuis is een dienst van de Bibliotheek, voor iedereen die moeite heeft met de Nederlandse taal, computers en internet. Deelnemen aan de spreekuren en de (meeste) trainingen is gratis. Jouw gemeente betaalt dit voor jou.

Onze grotere bibliotheeklocaties hebben een DigiTaalhuis, waar een uitgebreid aanbod is van boeken, materialen, training en activiteiten.

We hebben sinds 02 maart 2023 een DigiTaalpunt, in Het Medsich Huis in Veghel op de beneden verdieping, met een spreekuur om jou verder te helpen met de juiste leermaterialen of activiteiten.

Loop gerust binnen op een woensdag tussen 09:00 - 12:00 uur.