Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Praktijkinformatie | Herhaalrecepten

Herhaalrecepten

Herhalen van medicatie is alleen mogelijk indien u patiënt bent van Huisartsenpraktijk Het Medisch Huis

Is uw medicatie eerder uitgeschreven door de arts en wilt u een herhaalrecept aanvragen dan kan dat op meerdere manieren. U kunt deze online aanvragen of telefonisch via de receptenlijn.

De receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar: 0413-377911

Vanwege de drukte bij de apotheek verzoeken wij u vriendelijk om uw herhaalmedicatie ruim van te voren aan te vragen. De apotheek streeft erna om herhaalrecepten die voor 14.00 uur aangevraagd zijn zoveel mogelijk 2 werkdagen later na 14.00 uur klaar te hebben liggen voor u. 

Het is belangrijk dat u de gevraagde gegevens duidelijk inspreekt. Tip: Houdt u de oude verpakking bij de hand. 

Online:

Via de site: www.huisartsenhetmedischhuis.nl 

Op de home pagine van de site naar beneden scrollen dan komt u vanzelf  ''naar herhaalrecepten tegen''. 

Vul hieronder de tabel in. De assistente kijkt ook in uw dossier de gegevens na. Bij onduidelijkheden sturen we u een e-mail of we bellen u op. Medicatie die u al lang gebruikt kunt u voor 3 maanden bestellen. Voor bepaalde medicijnen (bijvoorbeeld slaaptabletten) kunt u slechts voor 1 maand bestellen.

* Vul aub de verplichte velden in