Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Nieuws | Mijn gezondheid.net

Mijn gezondheid.net

Woensdag 02 December 2020

Het gemak van MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen. Uw huisarts biedt sinds 01 december 2020 MijnGezondheid.net aan. Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak.

Met de app MedGemak regelt u gezondheidszaken nog sneller!

MedGemak gebruikt u om uw zorgtaken online te regelen. Heeft u overdag geen tijd gehad om te bellen voor een afspraak met uw huisarts? Geen probleem. Met MedGemak regelt u dit eenvoudig online waar en wanneer het u uitkomt. 

De app MedGemak helpt u bij het zo goed mogelijk regelen van uw gezondheidszaken. Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Download MedGemak gratis in de App Store of Google Play Store.

Uw privacy staat voorop

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, koppelt u eenmalig via uw DigiD en het patientenportaal MijnGezondheid.net uw account aan de app. Daarna logt u telkens in de app in met een 5-cijferige code. Zo simpel is het!

Voor meer informatie of om in te loggen op mijngezondheid.net klik op onderstaande link:

https://home.mijngezondheid.net/

DigiD:

Uw DigiD bestaat uit inloggegevens waarmee u kunt inloggen bij diverse websites.

Heeft u nog geen DigiD met onderstaande link kunt u deze aanvragen:

https://digid.nl/aanvragen