Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Nieuws | NHG GEACCREDITEERDE PRAKTIJK

NHG GEACCREDITEERDE PRAKTIJK

Zondag 06 Februari 2022

Ook afgelopen jaar, in november, hebben de huisartsenpraktijken van Het Medisch Huis het NPA-accreditatie traject met succes doorlopen! Dit betekent dat de praktijk voor de komende 3 jaar het keurmerk van de Nederlandse Praktijk Accreditatie mag dragen.

Voor dat het zover was, is er wel veel werk verzet door de praktijkmanager, praktijkondersteuners, doktersassistentes en huisartsen om gegevens te verzamelen en verbeterprojecten door te voeren om zo aan alle kwaliteitseisen te kunnen voldoen. 

De accreditatie helpt ons om kritisch naar onze werkzaamheden in de praktijk te kijken. Ook is er geinventariseerd naar ervaringen van de patient via een enquete. Hieruit is gebleken dat de ondervraagde patienten over het algemeen zeer tevreden zijn, daar zijn we natuurlijk blij mee! 

In de dagelijkse praktijk werken we continu aan verbeteringen om de zorg voor u en het werk voor ons zo optimaal mogelijk te kunnen maken. Mocht u ons daarbij willen helpen, dan horen we graag uw ideeen.