Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Overige informatie | Synchroon

Synchroon

Zorggroep Synchroon BV
Sinds 2008 zijn de huisartsen in de regio rondom Ziekenhuis Bernhoven verenigd in een zorggroep.
Deze zorggroep is in het leven geroepen om de kwaliteit van de chronische zorg in de regio te verbeteren. Dit betekent dat de samenwerking tussen huisartsen, diëtisten, podotherapeuten, Diagnostisch Centrum Bernhoven, specialisten in het ziekenhuis en thuiszorgorganisaties  officieel geregeld is.
Er worden onderling afspraken gemaakt rondom de zorg voor patiënten met Diabetes, COPD, en Hart en Vaatziekten. Ook op het gebied van ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg gebeurt dit. Landelijke afspraken en standaarden worden hierbij gevolgd.

In de huisartsenpraktijk merkt u dit door verbetering van de kwaliteit van de zorg, het oproepsysteem voor labonderzoek en fundusonderzoek voor diabetici. Ook wordt samen met de Welzijnsorganisatie Vivaan gekeken hoe de situatie van thuiswonende ouderen verbeterd kan worden.

De geboden zorg valt volledig binnen de basiszorg maar wordt wel apart vermeld op de afrekening van uw zorgverzekeraar.