Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Medische informatie | Fundusfotografie

Fundusfotografie

 
I.v.m. de corona maatregelen zijn we genoodzaakt om de fundusplanning alleen in Berhoven Uden te laten plaatsvinden. Daarom zullen er in de komende maanden geen fundusfoto's gemaakt gaan worden in Het Medisch Huis.
Wanneer het gezien de maatregelen weer mogelijk is komen de medewerkers van het Diagnostisch Centrum weer hun werk uitvoeren bij ons in Het Medsich Huis. 

 

Patiënten kunnen door de huisarts aangemeld worden bij de diabetesdienst voor het maken van oogfoto's (fundusfoto's) of voor jaarlijks en/of driemaandelijks bloedonderzoek en/of jaarlijks urineonderzoek.

Bereikbaarheid oproepdienst Bernhoven

De diabetesdienst beschikt over een mobiele funduscamera. De oogfoto kan daarom gemaakt worden op de praktijk van de huisarts.

U krijgt een oproep van de oproepdienst. Binnen 5 dagen wordt verslag gedaan van het onderzoek. Worden er geen afwijkingen gevonden dan krijgt u op een later moment opnieuw een oproep. Zijn er wel afwijkingen, dan bestaat de mogelijkheid om binnen 2 weken te worden doorverwezen naar het spreekuur van de oogarts of de optometrist van Bernhoven. 

Voor meer informatie over de oproepdinest, fundusfotografie klikt u op onderstaande link

Bernhoven diabetesdienst