Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt huisartsenhetmedischhuis.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Maak hier online je afspraak!
Home | Medische informatie | Fundusfotografie

Fundusfotografie

 
De fundusfotografie kan alleen in Berhoven Uden plaatsvinden. Wegens de nasleep van Corona worden er geen fundusfoto's meer gemaakt in Het Medisch Huis.
 

Patiënten kunnen door de huisarts aangemeld worden bij de diabetesdienst voor het maken van oogfoto's (fundusfoto's) of voor jaarlijks en/of driemaandelijks bloedonderzoek en/of jaarlijks urineonderzoek.

Bereikbaarheid oproepdienst Bernhoven

De diabetesdienst beschikt over een mobiele funduscamera. De oogfoto kan daarom gemaakt worden op de praktijk van de huisarts.

U krijgt een oproep van de oproepdienst. Binnen 5 dagen wordt verslag gedaan van het onderzoek. Worden er geen afwijkingen gevonden dan krijgt u op een later moment opnieuw een oproep. Zijn er wel afwijkingen, dan bestaat de mogelijkheid om binnen 2 weken te worden doorverwezen naar het spreekuur van de oogarts of de optometrist van Bernhoven. 

Voor meer informatie over de oproepdinest, fundusfotografie klikt u op onderstaande link

Bernhoven diabetesdienst